Ferrari & Maserati Authorized Dealer

Prøv en Ghibli

Se videoen af den elegante og kraftulde Maserati Ghibli her:

Prøv en Maserati - Klassens supermodel.
Bestil prøveturMaserati Ghibli finansieret ved Privatleasing i 24 mdr:

I samarbejde med Maserati og Formula Leasing kan vi nu tilbyde den hidtil mest attraktive finansiering på den smukke Maserati Ghibli:

Der er kort fortalt tale om den 350 Hk benzinudgave til en privatleasingpris på kr. 10.995,- pr. måned. Service er inkluderet, i alle 24 måneder.

  • Operationel leasing – Formula indestår for restværdien.
  • Månedlig ydelse kr. 10.995,-
  • Engangydelse kr. 150.000,-
  • Service inkluderet
  • Garanti i hele perioden
  • Forsikring er inkluderet


Privatleasing 24 måneder og max 40.000 km. Førstegangsbetaling DKK 150.000,- (inkl moms). Totalbetaling for perioden DKK 413.880,-. Månedlig ydelse er inkl. service og forsikring. Ekskl. grøn ejerafgift, dæk samt forbrugsvæsker. Privatleasing tilbydes kun gennem Formula Leasing A/S og forudsætter positiv kreditvurdering. Alle priser er vejledende og inkl. moms. Der tages forbehold for fejl og/eller ændringer i specifikationer og leasingpriser. CO2: 207 gr./km. Forbrug ved blandet kørsel: 11,2 km/ltr. Den viste bilmodel kan være monteret med ekstraudstyr. Priserne er gældende fra 01.04.2018.
 


OM BILEN

Et nyt kapitel i Maseratis historie

Maserati har produceret luksusbiler, GT-biler og sportsvogne siden 1914. En Maserati har altid været smuk, luksuriøs, sportslig og uimodståelig. Sådan er det også med Ghibli. Maserati er ikke gået på kompromis med mærkets DNA og stærke værdier. Ghibli er den lækreste pakke i klassen.

Ghibli er bilen, som du bruger til hverdag, til familien, til og fra arbejde og fritid. Uanset om du foretrækker benzin eller diesel eller baghjulstræk eller firehjulstræk, så findes der en Ghibli til dig og dine behov.

For individualisten  - med plads til familien

Med Ghibli tilbyder Maserati en modelserie i det såkaldte E-segment - den store firmabilsklasse. Derfor er Ghibli bilen med et stort bagagerum, brændstoføkonomiske motorer og en stor touch screen, der giver adgang til alle moderne funktionaliteter, som du kan have glæde af til hverdag. Ligesom de 3 års totalgaranti. Men kig på Ghibli og se hvorfor den er mere end en fremragende, moderne sportssedan. Den karakteristiske grill, de brede "hofter", den smukke profil med rammeløse døre og den aggressive men elegante front er en sublim fortolkning af design-DNA, som kun Maserati kan tilbyde.

I en Ghibli får du altid læderinteriør. Det er standard ligesom skiftepalerne til gearkassen udført i børstet, kølig aluminium. Herefter er det op til den enkelte, hvordan hans eller hendes Ghibli skal konfigureres. Med ædle træsorter og et kolossalt Bowers & Wilkins hi-fi system skaber du eksempelvis den luksuriøse og elegante Ghibli. Med 21" Titano-fælge og Maserati Corses dybblå metallak Blue Emozione, skabes en helt anden og aggressiv Ghibli. Især hvis du vælger din med kulfiberinteriør. Konfigurer din Ghibli her.

Verdens bedste motorkonstruktør

Maseratis afdeling for udvikling af motorer ledes af Paolo Martinelli, som har stået i spidsen for tilblivelsen af de nye V6-maskiner til Maserati Ghibli. Om Martinelli er den dygtigste i verden indefor sit felt er muligt, men man vandt i hvert fald 11 verdensmesterskaber, mens han var ansvarlig for F1-motorerne hos Ferrari, som bygger alle Maseratis motorer med undtagelse af den nye 275 HK V6 diesel, der ligger i Ghibli Diesel. I Ghibli yder V6-motoren 350 HK og 430 HK.
Uanset motortype og om du vælger baghjuls- eller firehjulstræk, leveres Ghibli med en 8-trins ZF automatiktransmission med flere skifteprogrammer og paddle shift.

Bilen imponerer med sine præstationer og teknologi, men tal og facts glider i baggrunden, når du oplever den samlede pakke af stil, kvalitet og finesse.  

Kontakt os for yderligere information om Maserati Ghibli på tlf. 7023 0901 eller besøg Formula Automobile i Lyngby, Lundtoftegårdsvej 10.