Ferrari & Maserati Authorized Dealer

Maserati

Excellence Through Passion

Maserati blev grundlagt i 1914 i den italienske by Bologna, og har i dag fabrikker I Modena og Grugliasco. I 1926 vandt Maserati sit første racerløb, og siden har bilerne med treforken på køleren vundet adskillige sejre i forskellige klasser på vedens racerbaner. Mest berømt er F250 modellen, i hvilken Juan Manuel Fangio vandt F1-VM i 1957. De seneste år er det officielle verdensmesterskab for GT-biler blevet vundet af Maserati´s MC 12, og siden 2005 har Maserati vundet 14 VM-titiler.

Maserati biler på lager

Opfandt GT-begrebet

Da Maserati i slutningen af 1950´erne lancerede de berømte 3500 GT og 5000 GT-modeller, blev en helt ny niche i bilernes verden til. 3500 og 5000 GT var hurtige coupéer, der kombinerede en sportsvogns præstationer med luksuriøs komfort. Gran Turismo-begrebet var født, og med biler som Ghibli, Indy og Bora dannede Maserati skole for en hel bilverden. Med GranTurismo-serien er Maserati stadig på toppen hvad angår præstationer, design og komfort. Maserati har således loyalt bygget en morderne model baseret på den oprindelige ideologi, der defineret GT-begrebet.

Prøv en Maserati

-og den firedørs sportslimousine

Første generation af Maserati Quattroporte så dagens lys i 1963. Aldrig før havde nogen bilfabrik bygget en sportsvogn med fire døre og en rummelig, luksuriøs kabine. Det forhindrede ikke Maserati, og i dag kører femte generation af Quattroporte videre fyldt med moderne teknologi, men med rødderne forankret i samme idé som den gang.

Du kan se vores store udvalg af Maserati ved blot at klikke dig videre eller kontakte os pr. telefon under kontakt os. 

SUV - Levante

Maserati Levante er Maseratis længe ventede luksus-SUV. Faktisk er bilen den første SUV fra Maserati i mærkets historie, og den er udviklet fra bunden af Maserati. Bilen er full size SUV pakket ind i et smukt og karakteristisk Maserati-design, og er i statur lidt lavere og lidt længere/bredere end de fleste konkurrenter.

Ligesom Maserati Ghibli og Quattroporte er Levante udstyret med Maseratis intelligente Q4-system. Systemet er udviklet med henblik på at holde sikkerheden i top uden at gå på kompromis med Maseratis sportslige sjæl. Derfor er Q4-systemet kun aktivt, når der er behov for det. På tør vej under normale forhold er en Maserati Q4 baghjulstrukket.


En række sensorer og en avanceret algoritme beregner hvornår Q4-systemet skal aktiveres, og hvornår motorens kræfter skal sendes til forakslen. I ekstreme situationer kan op til 50 % af motorens moment sendes til forhjulene, hvor kræfterne distribueres individuelt efter behov. Systemet er fuldt integreret med stabilitetskontrollen MSP. En anden fordel er, at denne form for intelligent kraftdistribution reducerer brændstofforbruget.