Service

AFDELINGER

FORMULA har autoriseret serviceværksted for Ferrari og Maserati i Lyngby og i Vejle:

Book dit service hos Christian Møller på tlf. 4810 4148 eller cm@formulaauto.dk

  • FORMULA - Lundtoftegårdsvej 10 – 2800 Lyngby
  • MYGARAGE – Wittrupvej 1 – 7120 Vejle

________________________________________________________

Garanti for kvalitet
En ny Ferrari leveres med tre års totalgaranti. Garantien er global og omfatter vejhjælp til dansk indregistrerede biler. Når de tre år er udløbet kan garantien forlænges som følge af Ferraris særlige garanti-program.

New POWER Warranty
Ved brug af højteknologi og gennem bilernes utrolige præstationer har Ferrari-mærket altid været synonymt med power. Trods de formidable præstationer og de enorme kræfter er Ferrari dog aldrig gået på kompromis med stil og elegance. Resultatet er et helt unikt udtryk og image, som er let genkendeligt over hele verden.

For yderligere at styrke det særlige image og for at manifestere pålideligheden for produktet, har vi introduceret Ferrari pre-owned-garantien – POWER (Pre-Owned Warranty for Exclusive Retail). Der er tale om en garanti, der lægges til de tre års fabriksgaranti, som en ny bil leveres med. Her er der mulighed for at udvide garantien så garantien forlænges til 4-5 år.

FORDELE

Garanti
Den nye POWER betyder, at du kan forlænge garantien på din bil i op til 15 år. Reservedele og arbejdstimer er dækket, og alt arbejde udføres af særligt uddannede Ferrari-teknikere.

Værdi
POWER er også en fordel for dig, hvis du ønsker at sælge din bil. Garantien følger bilen uanset ejerskifte.


Sikkerhed & Ro i sindet
Du kan køre din Ferrari over alt i Europa med ro i sindet, da POWER omfatter vejhjælp – 24/7 Road Side Assistance.

KRITERIER
Inden garantien kan forlænges gennemgår bilen en inspektion, der kun kan foretages af autoriserede Ferrariteknikere. Bl.a. kontrolleres bilens historie, servicehistorie og øvrige evt. reparationer. Forlængelse af garantien kan desuden kun tilkøbes på biler, som har kørt op til 90.000 km. Alt hvad du behøver for at komme i gang er at kontakte en autoriseret Ferrari-forhandler.

Syv års gratis service
Alle Ferrari leveret efter 1. april 2011 har syv års service inkluderet i prisen*. Ferrari Genuine Maintenance, som serviceprogrammet hedder, giver  en syvårige service periode, som begynder først den dag bilen leveres. 

Ingen prisstigninger, ingen km-begrænsning
Selvom Ferrari Genuine Maintenance er et helt unikt serviceprogram, får det ingen indflydelse på bilens anskaffelsespris. Heller ikke antallet af kørte kilometer begrænser omfanget af den nye service. Ferrari Genuine Maintenance består af et årligt service samt et ekstra service for hver 20.000 km. Ferrari Genuine Maintenance følger bilen, så køber du eksempelvis en tre år gammel Ferrari, resterer der fire års gratis service, når bilen er omfattet af Ferrari Genuine Maintenance. Kvalitet koster penge men er ikke nødvendigvis dyrere. Tværtimod.

* Gælder alle modeller med DCT

Det dækker Ferrari Genuine Maintenance*

Årligt service:

• Generel gennemgang af bilen
• Skift af olie
• Skift af oliefilter
• Skift af pollenfilter
• Arbejdstid 

Ekstra service hvert 2. år:

• Skift af bremsevæske
• Skift af generatorrem
• Arbejdstid

20.000-km service:

• Generel gennemgang af bilen
• Skift af olie
• Skift af oliefilter
• Skift af pollenfilter
• Skift af luftfilter
• Arbejdstid

*Service skal udføres på et autoriseret Ferrari-værksted 

________________________________________________________

Kompetence og erfaring
Formula Automobile er Danmarks eneste autoriserede Ferrari og Maserati-værksted. Vi har 25 års erfaring med Ferrari og ti år med Maserati.

Alle vores ansatte brænder for deres job på samme måde, som vores kunder brænder for deres biler. Det forpligter at servicere verdens fineste bilmærker, og ingen biler forlader vores værksted, før vi er helt tilfredse med det udførte stykke arbejde.

Har din Ferrari 7-year Free Maintenance opretholdes denne service kun, hvis bilen er autoriseret serviceret. Kun Formula Automobile kan tilbyde dette i Danmark.

Biler i alle aldre
Hos Formula Automobile har vi ekspertise både indenfor det mest moderne og det helt klassiske. Kun autoriserede værksteder har den fornødne viden og teknologi til at servicere en moderne Ferrari eller Maserati. Det har vi naturligvis hos Formula Automobile, men vi kan servicere alt italiensk fuldblod. Det kan være alt fra biler fra forrige årti til klassikere tilbage fra 50'erne og 60'erne.

Teknologi og uddannelse
Hos Formula Automobile har vi nogle dygtige medarbejdere. For at kunne servicere en fuldblods-bil er evne og vilje dog ikke tilstrækkeligt. Formula Automobile råder derfor over den nyeste teknologi, og alle de specialværktøjer, som er nødvendige for løsning af opgaven, hvad enten der er tale om en Ferrari eller en Maserati. Vores teknikere uddannes løbende hos Ferrari og Maserati, og bruger hver et par uger årligt udelukkende på efteruddannelse.

Som autoriseret værksted har vi også direkte kontakt til fabrikkerne i Italien. Teknikerne på fabrikkerne er forbundet online med vores diagnosesystemer og kan således ydes support, hvis det kræves. Og der findes jo ingen som ved mere om din bil, end dem som har bygget den!

Courtesy Car
Når din bil er til service hos Formula Automobile, har du mulighed for at låne en courtesy car.