Ferrari & Maserati Authorized Dealer

Service

Service

AFDELINGER

FORMULA har autoriseret serviceværksted for Ferrari og Maserati i Allerød og i Vejle:

Book dit service hos Christian Møller på tlf. 4810 4148 eller cm@formulaauto.dk

  • FORMULA - Lundtoftegårdsvej 10 – 2800 Lyngby
  • MYGARAGE – Wittrupvej 1 – 7120 Vejle

 

Kompetence og erfaring

Formula Automobile er Danmarks eneste autoriserede Ferrari og Maserati-værksted. Vi har 25 års erfaring med Ferrari og ti år med Maserati.

Alle vores ansatte brænder for deres job på samme måde, som vores kunder brænder for deres biler. Det forpligter at servicere verdens fineste bilmærker, og ingen biler forlader vores værksted, før vi er helt tilfredse med det udførte stykke arbejde.

Har din Ferrari 7-year Free Maintenance opretholdes denne service kun, hvis bilen er autoriseret serviceret. Kun Formula Automobile kan tilbyde dette i Danmark.

Biler i alle aldre

Hos Formula Automobile har vi ekspertise både indenfor det mest moderne og det helt klassiske. Kun autoriserede værksteder har den fornødne viden og teknolgi til at servicere en moderne Ferrari eller Maserati. Det har vi naturligvis hos Formula Automobile, men vi kan servicere alt italiensk fuldblod. Det kan være alt fra biler fra forrige årti til klassikere tilbage fra 50'erne og 60'erne.

Teknologi og uddannelse

Hos Formula Automobile har vi nogle dygtige medarbejdere. For at kunne servicere en fuldblods-bil er evne og vilje dog ikke tilstrækkeligt. Formula Automobile råder derfor over den nyeste teknologi, og alle de specialværktøjer, som er nødvendige for løsning af opgaven, hvad enten der er tale om en Ferrari eller en Maserati. Vores teknikere uddannes løbende hos Ferrari og Maserati, og bruger hver et par uger årligt udelukkende på efteruddannelse.
Som autoriseret værksted har vi også direkte kontakt til fabrikkerne i Italien. Teknikerne på fabrikkerne er forbundet online med vores diagnosesystemer og kan således ydes support, hvis det kræves. Og der findes jo ingen som ved mere om din bil, end dem som har bygget den!

Courtesy Car

Når din bil er til service hos Formula Automobile, har du mulighed for at låne en courtesy car. Vi har en Maserati Ghibli og en Fiat 500 Cabriolet Twin Air til rådighed og begge udstyret med navigation og aircondition.