FORMULA UDVIDER PÅ DET NORSKE MARKED

Formula og norske AutoXO Sport har haft et godt og stærkt samarbejde siden 2014. Nu formaliseres samarbejdet yderligere, idet Formula indgår i ejerkredsen med 2/3 ejerskab. AutoXO Sport skifter derfor officielt navn til Formula.
Den resterende tredjedel af selskabet ejes fortsat af den oprindelige ejer Treschow-Fritzøe. Fællesnævneren for de to ejere er passionen for biler og en ambition om værdifuld forretning forankret i stærke og langvarige relationer.

STORT POTENTIALE OG FÆLLES PASSION

Jesper Schak (Adm. direktør, Formula): "Norge er et fantastisk spændende marked med stort potentiale. Vores opgave er at tilføre virksomheden ressourcer og kompetencer samt bygge videre på de stærke relationer, som allerede eksisterer mellem forhandleren og kunderne."

Med den nye konstruktion vil Formula i Norge være officiel forhandler og servicepoint for Maserati, samt officielt servicepoint for Ferrari. Det er målsætningen også at opnå status som officiel forhandler af Ferrari på det norske marked.
Hos Formula ser vi frem til et endnu stærkere samarbejde med vores norske partner, og vi glæder os til at dele passionen på tværs af grænserne.

Fortsat god sommer.

Med venlig hilsen

FORMULA

Nyheder