Maserati MC20
Private View

Kom med til vores 'Private View' af Maserati MC20 herunder.

EN SÆRLIG GÆST
Vi har netop haft en helt særlig gæst. Maserati har nemlig sendt den nye MC20 op fra fabrikken i Modena, så huset og kunderne hos Formula kunne lære den nye superbil lidt bedre at kende.En ny æra er begyndt, og MC20 markerer starten på et udvidet modelprogram med Trofeo-linjen, en kommende SUV og Ghibli Hybrid.
Læs mere om MC20 herunder.

Maserati sætter en ny standard inden for design og teknik med sin seneste tilføjelse. Startskuddet for brandets ambitiøse genstart får en spektakulær start, når italienerne vender tilbage til deres racersjæl med den nye supersportsbil, Maserati MC20.
MC står for 'Maserati Corse' og 20 for modelåret.

DEN PERFEKTE KOMBINATION
Designet udtrykker en perfekt kombination af elegance, legende og kraft. Med over 2000 timer i vindtunnelen er modellen blevet et aerodynamisk mesterværk. De forreste luftindtag sikrer en optimal fordeling af luft i og omkring bilen. Et kompakt karrosseri gør også bilen meget let. De nye "sommerfugledøre" giver også modellen en helt unik dimension. Med andre ord har design og ydeevne fået en dristig og banebrydende kombination.

NETTUNO - HJERTET I MC20
I hjertet af Maserati MC20 finder vi Maseratis egenproducerede 'Nettuno'-motor. Den første motor fra Maserati Innovation Lab er en teknologisk revolution og har adopteret unik teknologi fra F1. Den tre-liters, seks-cylindrede, twin-turbomotor lever op til Neptuns guddommelige kraft.
630 hk giver en 0-100 tid på 2,9 sek og en topfart på 325 km/t.

GT-COCKPIT
Førermiljøet har fået et luksuriøst, funktionelt og minimalistisk look. Her er føreren i fokus. Alt er designet til at få mest muligt ud af bilens ydeevne. Alle primære funktioner er i rattet, inklusive dets egen startknap og knap til startkontrol. Sammen med Maseratis tidligere verdensmester, Andrea Bertolini, har Maserati også udviklet et helt nyt rat. I midterkonsollen er modellens valg af køreprogrammer med Wet, GT, Sport, Corsa og ESC OFF at vælge imellem. Alle primære funktioner findes i rattet, inklusiv startknappen og knappen til launch control. Alt dette pakket ind i ét stærkt og let carbon-monocoque. 

SPECIFIKATIONER
Effekt: 630 HK
Drejningsmoment: 730 Nm
Tophastighed: 325 km/t
0-100 Km/t: 2,9 sek.
Motorplacering: Center
Transmission: 8-trins auto
Motor: Twinturbo V6 - 90°
Slagvolumen: 3000 CM3
Kompression: 11:1
Boring x Slaglængde: 88 X 82 MM
Forbrug/gns.: 8,6 km/l v. blandet kørsel
Forbrug Co2 gns.: 262 G/KM
DIMENSIONER OG VÆGT
Vægt (Køreklar): 1500 kg.
L/H/B (mm): 4669/1224/2178
Tak for din besked. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Nyheder