'Mød FORMULA'-serien bringer dig et skridt tættere på de ansigter, som skaber rammerne hos FORMULA. 

Hvornår startede du?

"Jeg startede hos FORMULA i november 2013.
Mit ansvar dengang var Maserati, og det sidste halvandet års tid har jeg siddet som ansvarlig for Ferrari Pre-Owned. Her sælger jeg alt fra Classiche-biler til nyere brugte som Ferrari 488, Portofino etc."

Hvorfor FORMULA?

"Det er en naturlig drengedrøm, at hvis man arbejder med biler, så vil man gerne have lov til at prøve ’øverste hylde’. Der findes jo en form for hierarki i bilverdenen, ikke at vi er bedre end andre, men det var trods alt Ferrari man fandt på plakaten i de fleste drengeværelser.
Når det så er sagt, så er det jo ikke kun bilerne isoleret set, det er lige så meget de der relationer til de mennesker man arbejder sammen med. De oplevelser vi deler sammen, er jo altid i niveau med de biler vi sælger – og det gør FORMULA til et helt specielt sted.

Man jo ikke komme udenom, at det bliver hverdag på et tidspunkt. Men det er en fed hverdag, som jeg glæder mig til hver eneste dag. Hvad der også er specielt, er at se vores biler i bybilledet – det giver en form for gnist, når man hører en Ferrari eller Maserati en tilfældig dag inde i byen. Så kilder det de rigtige steder, her kan man mærke den der begejstring og glæde, det er jo her bilerne kommer til live."


Den bedste oplevelse hos FORMULA?

"Vi havde en fantastisk tur til Formel 1 i Singapore i 2016.
Det var et ’aftenløb’, her lyste lamperne bymidten op og gav en fantastisk stemning.
En anden stærk oplevelse var også i 2016 hvor Formula Racing stillede op til Le Mans, her var hele familien samlet på Circuit de la Sarthe i Frankrig. 24 intense, sjove og oplevelsesrige timer – det glemmer jeg nok aldrig, selvom det var død hårdt arbejde.


Favoritbil?

"Uha, den er svær. Lad mig lige tænke… Der er jo mange, når man lige tænker sig om.
Men skal man koge det ned, så er det jo nok drengedrømmen om en Ferrari F40, som de fleste har. Men noget mere realisérbart kunne være en 430 Scuderia eller noget 599 GTO. Men jeg synes faktisk også at Maserati’s nye MC20 er en fantastisk spændende lancering, som jeg glæder mig helt vildt til at se og prøve her på Lundtoftegårdsvej."

 

Hvilken bil kører du selv?

"Jeg har haft et par Maserati-modeller, lige nu kører jeg Maserati Grancabrio Sport. Men jeg kunne godt tænke mig at erhverve mig min egen første Ferrari. Hvis jeg kommer dertil, så tror jeg det bliver en 599 GTB. Det ville være fantastisk at eje en V12 front-motoriseret Ferrari."

Nyheder