'Mød FORMULA'-serien bringer dig et skridt tættere på de ansigter, som skaber rammerne hos FORMULA. 

Hvornår startede du?

"Jeg startede som receptionist hos FORMULA i foråret 2016, i forbindelse med et barselsvikariat som derefter blev permanent." 


Hvad er din funktion?

"Jeg er den første person du møder når du træder ind hos FORMULA. Det er derfor vigtigt for mig at få alle til at føle sig godt tilpas, når de kommer hos os. Jeg er samtidig også bindeleddet mellem det første møde, og vores sælgere. Jeg henviser besøgende, venner og kunder til rette vedkommende.
Ellers gør jeg alt for at sprede godt humør! 😊"


Hvorfor FORMULA?

"Jeg kommer selv ud af en bilfamilie, så det faldt mig naturligt at finde en plads i branchen, og samtidig er det jo faktisk det hele FORMULA er for mig. En bilfamilie.
Derfor har jeg altid følt mig meget tilpas her, og det gælder også sammen med vores kunder/venner af huset."


Den bedste oplevelse hos FORMULA?

"Et Ferrari-kørekursus alá 'Corso Pilota', men for Ferrari-ansatte.
Her testede jeg både Ferrari 488 GTB og Ferrari GTC4Lusso, både på Fiorano banen, og i bjergene. Det var en stor oplevelse, som også gav indblik i den oplevelse som vores kunder køber. Oplevelsen af en Ferrari. 
Samtidig har det også givet mig et godt indblik i bilernes formåen og kunnen, så det må helt klart være den bedste oplevelse jeg har haft i forbindelse med min ansættelse hos FORMULA."


Favorit bil?

"Ferrari Monza SP2 - den bil rammer bare noget helt særligt hos mig. Jeg kan lige forestille mig, en tur langs den italienske kyst med en veninde eller min mand ved min side. Og så selvfølgelig musikken af V-12 som følger med."

FERRARI MONZA SP2

Nyheder