Introduktion til Formula TV

Introduktion

Hos Formula Automobile i Lyngby samler vi nogle af de mest interessante mærker og køretøjer under ét tag. Formula TV er dit indblik i en verden, der består af masser af hestekræfter, eksklusivitet og ikke mindst blandt medarbejderne en fælles passion for at håndtere ekstraordinære køretøjer.

 

Hvem er Anders Richter?
Mød værten her

Formula TV er kanalen, du skal følge i fremtiden, hvis du godt kan li' spændende biler i den øverste liga. Før vi skyder kanalen i gang, vil vi dog lige lave en introduktion af vores nye vært på kanalen.

Anders Richter er tidligere motorjournalist og har brugt over et årti på at køre nogle af de mest interessante biler i verden. Det er Anders Richter, som bliver vært på Formula TV, og som vil stå for at levere gode bilhistorier direkte til dig.

På Formula TV kan du glæde dig til at lære nye modeller fra Ferrari og Maserati bedre at kende, men vi dykker selvfølgelig også ned i nogle af de gode historier fra fortiden. Dernæst har vi Formula Leasing, som har eksklusive biler fra alle mærker igennem butikken, og dem kommer vi til at se meget mere til og nørde dem helt ned i detaljen.

Glæd jer, det gør vi! Og hvis I vil komme med indspark eller ris og ros, så tag kontakt til Anders Richter - eller brug kontaktformularen herunder.

➪ Anders Richter
☏ Tlf: +45 5355 5458 
✏ Mail: ar@formulaauto.dk

Tak for din besked. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Nyheder