Ferrari & Maserati Authorized Dealer
Nyheder

Race & Legends - 2017 Scuderia Ferrari SF70H

Lundtoftegårdsvej 10, 2800 Lyngby - Den 18. februar 2019

NR7. - 2017 Scuderia Ferrari F1 - SF70H

Dette er den 63. single-seater designet af og bygget af Scuderia Ferrari. Bilen er opkaldt SF70H efter Ferrari’s 70-års jubilæum i 2017.

2017 var også året hvor reglementet ikke talte for langsommere biler, men derimod for hurtigere biler. Rent teknisk betød det at bilerne fik mere mekanisk greb, som er det greb bilen har gennem de langsommere sving. Samtidig fik F1-raceren også mere aerodynamisk downforce. Downforce er trykket ned mod asfalten, som bilen genererer via vindens modstand, og giver derfor bilen bedre greb igennem alle sving – især ved højere hastigheder. 

Ferrari har stadig rekorden for flest Grand Prix-sejre i Formel 1, som til dags dato (slutningen af 2019 sæsonen), tæller hele 238 sejre. 

Statistik over 2017 sæsonen for Scuderia Ferrari:

5x Pole Positions

5x Sejre- Australien, Bahrain, Monaco, Ungarn, Brasilien

20x Podium Placeringer

7x Hurtigste omgange

210x omgange forrest i feltet

19x starter I forreste række

7x “Driver of The Day Wins” – Vettel

Højeste topfart hele sæsonen - 362,4 km/t, Mexico

_______________________________________

Hvad er Race & Legends?

I vores nye flotte domicil er der en helt særlig plads til racing, en næsten lige så stor plads som der er i vores hjerter. Lokalet hedder Race & Legends – og rummer særlige biler, særlige legender og en helt særlig stemning. Her mødes vi og snakker om vores passion, Ferrari og racerløb. Ligesom Enzo Ferrari byggede sin forretning op omkring race, har vi det samme i sinde. Derfor var der hurtigt en bred enighed om, at husets hjerte skulle være spækket med højoktan.

Fra du træder ind i rummet og til du forlader det igen, bliver du taget på en rejse igennem Formula Racing’s historie – vores eget racingteam. Lokalet emmer af historie. Man kan nærmest høre jublen i lakken på vores 458 Le Mans Racer tilbage fra 2016, hvor den bestod den ultimative test, 24 timer under maksimum pres.  

Læs om resten af vores Race & Legends under 'Nyheder'. 

Nyheder