Ferrari & Maserati Authorized Dealer
Nyheder

MØD FORMULA: Tobias Vester

Lundtoftegårdsvej 10, 2800 Lyngby Den 27. marts 2019

 

Tobias Vester - 23 år - Produktspecialist

 

Hvornår startede du?

Jeg startede hos Formula, som dengang lå i Allerød, lige efter gymnasiet i 2015. Jeg afleverede en uopfordret ansøgning, hvor jeg søgte stillingen ’salgselev’.

Vores CEO, Jesper Schak ringede mig op, da jeg var til eksamen, og spurgte om jeg ville komme ind til en samtale. Jeg havde faktisk allerede en elevplads, som lå og ventede på mig i en tøjbutik.
Den måtte jeg så takke pænt nej tak til, da jeg endte med at få mit drømmejob her hos Formula.


Hvad er din stilling?

Jeg er Produktspecialist, det indebærer, at jeg er specialist både i Ferrari og Maserati kontekst.

Jeg ved eksempelvis alt om motor, udstyr, optioner og vores konfigurationsrum – som vi både har i Maserati og Ferrari regi her i vores nye domicil på Lundtoftegårdsvej. Jeg ved præcis hvilken slags ekstraudstyr, der findes til hver model, og hjælper derfor også vores kunder med at konfigurere deres biler.

Det betyder meget for mig at kunne hjælpe en kunde med at gøre drømmen til virkelighed. At se en bil, man har været med til at skabe i samarbejde med en kunde, køre væk herfra, gør mig glad og stolt helt ind i hjertet.

Derudover står jeg for koordineringen med vores to samarbejdspartnere i henholdsvis Finland og Norge. Når en ordre lander hos forhandleren i Norge og Finland, så lægger jeg ordrekortet ind og bilen sættes derefter i produktion hos Ferrari i Maranello.


Hvorfor Formula?

Ferrari har altid været en stor passion for mig – og lige siden jeg kan huske, har Ferrari været det ypperste. Den passion som mærket står får, og den DNA det medbringer har altid tiltalt mig meget.


Den bedste oplevelse hos Formula?

Det var helt klart Le Mans i 2016, hvor vi deltog med vores 458 GT2 Racer. Sammenholdet, vores egen camp – med vores kunder og kørerne. Vi kendte alle sammen hinanden, pludselig stod vi her alle sammen side om side, til et af verdens mest legendariske racerløb og egen deltagelse fra Formula Racing. Det er den største oplevelse hidtil.


Favorit bil?

Ferrari Enzo – til dels på grund af navnet som er taget fra skaberen, Enzo Ferrari. Men også formen, designet, det er bare en smuk bil. Bilen kom ud i 2002, så jeg var seks år gammel, da bilen kom på gaden.

Det er en bil, som jeg er vokset op med, og som hang for enden af min seng på væggen i plakatformat, så at gå forbi den i ny og næ, det giver mig stadig et sug i maven, som da jeg var dreng.

(Konfigurationsrum - her bruger Tobias meget af sin tid)

Nyheder