Ferrari & Maserati Authorized Dealer
Nyheder

Verdenspremiere Maserati Levante MY19 – Nu med V8

Den 02. august 2018

GTS

Den nye Maserati Levante GTS kombinerer 550 HK med det intelligente Q4 firehjulstræk. Det betyder, at man nu kan bestige de stejleste skråninger eller angribe de skarpeste kurver med stor selvsikkerhed. For det er netop det Levanten kan og er bygget til – den er en all-rounder med uendelige muligheder for adrenalin.

Om det er fra 0-100 km/t på 4.2 sekunder eller en udfordrende tur i terrænet, gør ingen forskel - bilen er nemlig bygget til begge dele.

Netop disse egenskaber gør kun Levante GTS endnu bedre end den originale. Ydermere vil en trænet bilentusiast kunne ane små forskelle fra Levanten MY18 til den nye MY19. Faceliftet har givet forenden skarpere kanter og mulighed for fuld LED Matrix forlygter – dertil kan også nævnes den redesignede gearvælger, som nu gør hele køreoplevelsen endnu bedre.

De store kræfter i Maserati Levante GTS resulterer i et imponerende vægt/effekt-forhold. Der er nemlig kun 3.9 kg at flytte på pr. hestekraft. Benzinmotoren er som alle Maseratis’ modeller, produceret og samlet i Maranello hos Ferrari. Der er tale om performance gemt under et lag af klasse og luksus i denne SUV, som er med til at gøre enhver dag spændende. 

TROFEO

Den hurtigste Levante til dato. ’Trofeo’ er udstyret med en V8-motor på 3.8 liter og to turboer. Dette resulterer i at motoren yder 590 hestekræfter. Det betyder at, du kan få den italienske SUV til at runde 300 km/t – disse tal gør at Maserati Levante Trofeo kan kalde sig én af de hutigste af sin slags i verden. Den skyder afsted fra 0-100 på 3.9 sekunder.

Træder vi ind i kabinen, ser vi straks forskellen fra de mere gængse udgaver af Levante. Pieno Fiore naturlæder, ny grafik i instrumentbrættet, samt mat kulfiber præger nemlig interiøret. Det giver en fornemmelse af luksus blandet med race fra øverste skuffe – for det er nemlig lige hvad Maserati Levante Trofeo er. Levante Trofeo har en lyd der lever op til designet og til de imponerende præstationer. En ægte Maserati.


Kontakt Michael Nielsen for mere info på TLF.: 4810 4145

 

 

 

 

Nyheder