Ferrari & Maserati Authorized Dealer
Nyheder

Ny limiteret Maserati: KUN 200 eksemplarer

Den 02. oktober 2018

RIBELLE

Maserati Ghibli ’Ribelle’ er en ny limiteret model, som vil være tilgængelig i Europa fra oktober. Modellens specifikationer er det, som gør den ekstraordinær og eksklusiv. Med sit elegante interiørtrim og farven ”Nero Ribelle” vil bilen skille sig ud fra mængden.

Den nye model vil være tilgængelig med 3 motorer :  275HK V6 turbodiesel, og de to benzinmuligheder begge twin-turbo V6 som yder 350HK og 430HK – som i øvrigt er designet af Maserati og bygget på Ferrari’s fabrik i Maranello.

Ved første øjekast giver farven Nero Ribelle bilen en ny dimension, koordineret med sorte 19” Proteo fælge. Fælgenes eger står i kontrast til den sorte farve med sine røde detaljer, og passer elegant sammen med de røde bremsekalibre.

Som set på fælgene, deler interiøret samme farver – sort og rød præger nemlig kabinen, og premium-læderet får dig til at føle dig hjemme fra dag 1. Sæderne har 12 sædeindstillinger, som bilen husker for dig.    
Detaljerne er uendelige, og den sort/røde farvekombination går igen i mange detaljer. Der er virkelig tænkt over detaljerne, man støder konstant på nye, mens man befinder sig i kabinen.

Formula Automobile får et eksemplar på lager snarest, som vi med glæde vil vise frem for dig.

Pris. inkl. moms & afgift: 1.445.000
Ring til Michael Nielsen på TLF: 4810 4145 for fremvisning af denne bil. 

 

Nyheder