Ferrari & Maserati Authorized Dealer
Nyheder

Ferrari Museum Maranello "Driven By Enzo"

Allerød Den 17. september 2018

”Driven by Enzo” - Udstillingen


Ved 120 års jubilæet for Enzo Ferrari’s fødsel hylder Museet i Maranello Enzo’s passion for biler med udstillingerne "Driven by Enzo" og "Passion and Legend", som viser den uendelige udvikling i stil og teknologi igennem virksomhedens historie op til dags dato.

"Driven af ​​Enzo" viser de fire-personers modeller, der personligt blev kørt af Enzo Ferrari. Som det er kendt, plejede Enzo Ferrari at prøve enhver bil produceret i Maranello selv, men ikke alle biler brugte Enzo til den daglige kørsel.

På sine daglige rejser elskede han især fire-personers biler på grund af deres kombination af komfort og sport og ofte transporterede Enzo de berømte personer som besøgte fabrikken rundt i netop disse.

Hans passion for de større biler begyndte med Ferrari 250 GT 2+2 også kendt som 250 GTE i 1960 og fortsatte resten af ​​sit liv med Ferrari 400 GTi, 412’eren, og endelig Ferrari 456 GT, en bil han personligt godkendte i 1988.

Selv da han besluttede at ansætte en chauffør i 1969, var chaufføren ofte en passager og rejsekammerat af en Enzo, da han ofte selv ønskede at være chauffør.

Vidste du at?

- Vi i Formula Automobile selv har erhvervet os en Ferrari 250 GTE. Bilen skal istandsættes samt Ferrari Classiche certificeres og vil senere hen komme til salg. Den står pt. i vores showroom i Allerød – man er velkommen til at kigge forbi, hvis muligheden for at komme forbi udstillingen i Maranello ikke lige forelægger.

- Ferrari’s nyeste 4-personers model er GTC4Lusso, efterfølgeren af Ferrari FF.

”Passion and Legend” - Udstillingen

Dette er den ekstraordinære historie om Enzo Ferrari og hans firma, omskrevet gennem biler og billeder.

Dette er omsætningen til den virkelige verden af ​​grundlæggerens (Enzo’s) vision og hans ubetingede kærlighed til biler, som vi kan se i denne udstilling af syv årtier med de smukkeste biler.

Her finder vi en Ferrari 166 Inter fra 1948, den første Ferrari primært til vejanvendelse. Ferrari 250 GT Berlinetta "TDF" i 1956 og sidst en Dino 246. Udstillingen går videre og afsluttes af biler som F12TDF, 488 Pista og 812 SuperFast.

 

 

 Udstillingerne kan ses på Ferrari Museum i Maranello indtil maj 2019.

 

 

Nyheder