Authorized dealer
Nyheder

Ferrari Portofino

Den 01. september 2017

Portofino er Ferraris nyeste model, der kombinerer sport, elegance og komfort på meget elegant vis.
Portofino er ikke blot navnet på den nye Ferrari, det er også et af Italiens smukkeste steder. En by som gennem årtier har været synonym med luksus, elegance og solskin. Præcis som en åben Ferrari.

Lige så alsidig som den er smuk
Portofino afløser Ferrari California T, og modellen er yderst alsidig og kan bruges hver dag. I forhold til sin forgænger har Portofino væsentlig mere plads i kabinen til glæde for alle fire passagerer. Bilen har fortsat et foldetag i aluminium, som hurtigt kan pakkes ned mellem bagsæderne og det rummelige bagagerum. Herefter er der ingen filter mellem kabinen og den smukke lyd fra bilens V8-motor.
V8-motoren har to turboladere og yder 600 hk, som sender bilen fra 0 til 100 km/t på 3.5 sekunder.

Ny platform, nye teknologier
Portofino er baseret på et helt nyudviklet chassis, og ved hjælp af højteknologiske produktionsmetoder, er det lykkedes Ferrari at skabe en bil, som er lettere end sin forgænger men stadig mere vridningsstabil.
Andre teknologier omfatter en integration mellem Ferraris ”intelligente” differentiale E-Diff, og F1-Trac, som er Ferraris hæderkronede traction control. For chaufføren betyder dette en hurtigere og sikrere bil, særligt når vejen svinger.


I kabinen har man bibeholdt den traditionelle og store centralt placerede omdrejningstæller. Resten af kabinen kombinerer elegant læder med højteknologi: I midterkonsolen kan man glæde sig over den 10.2” store touch screen med mulighed for Apple Car Play / Android Auto. Det store Passenger Dispaly fra GTC4lusso kan også leveres til glæde passageren i en Portofino.


FORMULA tager mod nu bestillinger og forventer at kunne levere de første Portofino’er i starten af 2018.

Nyheder