Authorized dealer
Nyheder

Ferrari 812 Superfast

Den 16. februar 2017

VERDENSPREMIERE I GENEVE – FERRARI 812 SUPERFAST 

Maranello den 16 Februar 2017
Traditionen tro lancerer Ferrari sine nyeste kreationer på Geneve Motorshow, og således også den næste nye bil fra Maranello, som vil få officiel verdenspremiere den 9. marts.

Ferrari 812 Superfast vil ikke kun introducere den nyeste teknologi men samtidigt også markere en historisk event, som startede i 1947 - selvfølgelig Ferraris 70 års jubilæum. Den nye V12 er bestemt værdig til at markere Ferraris 70 års jubilæum! Bare tag et kig på specifikationerne som taler for sig selv. 

Motor
Drevet af en 6.5 liter V12 som yder 800 HK og 718 NM ved henholdsvis 8.500 og 7.000 omdrejninger, der sikrer en fantastisk lyd og performance, samt garanterer den ægte Ferrari-oplevelse. Allerede ved 3.500 omdr/min er 80 % af drejningsmomentet til rådighed. Kombinationen af den ekstremt høje top-effekt og motorens store fleksibilitet er bl.a opnået ved brug af seneste generation af variabel indsugningsgeometri, som blev udviklet til F1, mens man stadig brugte sugemotorer. Ydelsen svarer til en liter-effekt på 123 hk/ltr., hvilket er uden konkurrence for en sugemotor med 12 cylindre.

Kontrol og dynamik
Den kraftfulde V12’er er let at håndtere men stadig en spændende køredynamisk oplevelse, som kan udfordre enhver chauffør. Der introduceres eksempelvis en ny version (2.0) af softwaren ”Virtual Short Wheelbase ” (PCV) - kendt fra F12tdf-modellen -, som er udviklet for at forbedre indstyring og responstid, hvilket giver de perfekte forudsætninger for at jagte millisekunder på banen. Seneste udgave af ”Ferraris Side Slip Control” (5.0) system introduceres i 812 Superfast. Systemet gør enhver chauffør i stand til at køre ud over bilens skridgrænse, uden at kontrollen mistes. Optimalt til en dag på racerbanen.

Styling & Aerodynamik
Den utrolige performance understreges af det aggressive, sporty design og proportioner, som fortæller meget om bilens karakter. Dette nye designsprog redefinerer, hvad vi tidligere har set på Ferraris V12 biler. Designet er nøje udviklet med fokus på effektiv aerodynamik, hvor innovative ideer og designs løfter bilen til et nyt niveau. Dog er der trukket inspiration fra den legendariske 365 GTB4 ”Daytona” fra 1969, og slægtskabet med den smukke F12berlinetta skinner også igennem.

Aktiv aerodynamik forener det uforenelige, og giver 812 Superfast enorm downforce, uden at vindmodstanden tilsvarende forøges. Dette eksekveres v.h.a aktive ’flaps’, som er integreret i fronten, bag-diffuseren samt bundbeklædningen. Disse systemer er i dag forbudt i F1, men anvendes på 812 Superfast.

812 Superfast introduceres i jubilæums-farven Rosso Settanta.

Interiør
Designsproget er ført videre i interiøret, som bærer præg af det sporty design uden at gå på kompromis med komforten og med pladsforholdene. Interiøret er fyldt med lækre detaljer og moderne teknologi, der tilsammen fuldender Ferrari oplevelsen om ultimativ køreglæde, og som gør bilen brugbar i hverdagen. Et nyt rat, nyt ”Human Machine Interface” (HMI), nyt air-con samt nye sæder sikrer optimal ergonomi. 

For yderligere information og bestilling kontakt Formula på tlf. 7023 0901

Tekniske specifikationer

Motor         

Type                                                                                              V12 - 65°                

Slagvolumen                                                                           6,496 cc                   

Maksimum effekt                       800 HK ved 8,500 omdrejninger      

Drejningsmoment                      718 Nm ved 7,000 omdrejninger      

 

Vægt og dimensioner

Længde                                                                                                     4,657 mm

Bredde                                                                                                       1,971 mm

Højde                                                                                                         1,276 mm

Tørvægt                                                                                                        1,525 kg

Vægtfordeling                                                                     47-53% front/bag


Performance

Tophastighed                                                                                      >340 Km/h

Acc. 0-100 km/h                                                                                         2.9 sek

CO2 emission                                                                                        340 gr/km

Forbrug                                                                                                       6,7 km/l*

  

* ECE+EUDC med standard HELE system

Nyheder