Ferrari & Maserati Authorized Dealer
Nyheder

F1 lancering 2016

Maranello Den 17. februar 2016

Scuderia Ferrari har netop lanceret deres nye våben i kampen om at vinde årets to F1-titler. Traditionen tro foregik lanceringen i røg, damp og blitzlys på fabrikken i Maranello og med alle de mest indflydelsesrige Ferrari-folk placeret på forreste række. Resten af verden kunne desuden følge med fra sofaen, da lanceringen blev transmitteret via web-TV. Som en elegant og sjov gestus til Scuderia Ferraris mange fans, kunne man via webcam tale direkte til teamet og stille spørgsmål til f. eks Sebastian Vettel.

Maskinen, som det hele drejer sig om, hedder Ferrari SF16-H (Scuderia Ferrari ’16 – Hybrid), og den forventes af være et meget seriøst bud på en verdensmester. Selvom teknologien er absolut nutidig, anes den legendariske Ferrari 312T2 fra 1975 i bemalingen.  312-serien er med syv verdensmesterskaber blandt Ferraris mest succesfulde F1-biler med Niki Laudas episke VM-titler fra 1975 og 1977 som de mest omtalte. Ikke mindst i filmen RUSH.

 Bilens grundkonstruktion består en komplet carbon monocoque og en turboladet V6-motor på 1.6 ltr. Dertil kommer el-motoren, som drives af KERS, der ved hjælp af kinetisk energi oplader bilens batteripakke.

Bag SF16-H ligger 250.000 arbejdstimer fordelt på 700 personer, og hertil kommer 300 underleverandører fra 15 forskellige lande. Besøg SF16-H's egen hjemmeside for at læse flere spændende facts om den nye F1!

Bilens første km køres km er en otte dages test-session i Spanien.

HUSK at besøge Formula Automobile den 1. maj kl. 12.00 – 16.00 hvor vi skal se den nye racer i action ved Ruslands F1 GP. Meld dig til på tfg@formulaauto.dk

Nyheder