Ferrari & Maserati Authorized Dealer
Nyheder

FORMULA GRUPPEN BYGGER NYT DOMICIL I LYNGBY

Den 19. november 2015

I den sydlige ende af Lundtoftegårdsvej i Lyngby vil Formula Gruppen opføre et bilhus og et moderne kontorhus på arealet ud mod motorvejen. Bilhuset skal rumme Formula Gruppens selskaber Formula Automobile, Formula Leasing, Formula Selected samt Formula Racing.Begge bygninger udføres med fokus på bæredygtighed som lavenergibebyggelser. Bilhuset bliver bl.a. udstyret med solceller og grønt tag, ligesom der på grunden etableres regnvandsbede og beplantning med træer.


Formanden for Byplanudvalget Simon Pihl Sørensen siger: ”Det er en god kombination af udvikling som grunden og placeringen er skræddersyet til. Vi får både et verdensomspændende bilbrand i superklassen til kommunen, og så får vi samtidig styrket vidensbyen med planerne om et kontorhus dedikeret til vidensvirksomheder. Samlet set opnår vi en stærk og langsigtet udvikling i området i tråd med vidensbyens mål.


” Direktør for Formula Automobile Jesper Viskum Schak siger: ”Vi glæder os til at flytte til Lyngby-Taarbæk. Dynamikken i vidensbyen og de mange nye initiativer passer godt til virksomheden. Og så ser vi selvfølgelig også frem til et helt nyt eksklusivt domicil på en meget attraktiv adresse.”


Bilhuset bliver på 3000 m2 med showroom, kontorer og grøn tagterasse. Bilhuset bliver præget af åbne glasfacader, som henvender sig til forbipasserende med udstilling af biler.
Kontorhuset vil rumme 5000 m2. Planen er i øjeblikket, at bygningen skal være et company residence som udlejes til vidensvirksomheder for at støtte udviklingen i vidensbyen og det stærke miljø som i forvejen er ved DTU og de omkringliggende virksomheder.

Nyheder