Ferrari & Maserati Authorized Dealer

Service & Garanti

Service & Garanti

Garanti for køreglæde og kvalitet

En ny Maserati leveres med tre års totalgaranti. Garantien er global og omfatter vejhjælp til dansk indregistrerede biler.  Serviceintervallerne er på 20.000 km.

Når de tre år er udløbet, kan garantien forlænges som følge af Maseratis særlige Service & garanti-program:

Maserati Extended Warranty

Det fjerde år - garantien kan i det tredje år forlænges med endnu et års totalgaranti. Pris 4. år: kr. 19.995,-

Det femte år – garantien kan i det fjerde år forlænges til fem års totalgaranti, hvis bilen har kørt under 100.000 km, samt at der har været tegnet garanti på år fire. Pris 4. og 5. år: kr. 29.995,-

Det sjette år og syvende år – garantien kan forlænges til både sjette og syvende år, under forudsætning af at fjerde og femte års garanti har været aktiveret. Pris 6. og 7. år: kr. 34.995,-

Bilen skal have kørt under 130.000 km ved aktivering af sjette års garanti. Herefter er der ingen km-begrænsning – kun køreglæde! Muligheden for at forlænge garantien efter fabriksgarantiens udløb opretholdes af at alle service er blevet udført på autoriseret værksted.

Vejhjælp inkluderet

Maserati Extended Warranty inkluderer vejhjælp i hele Europa. Hjælpen omfatter assistance på stedet hvis bilen ikke kan køre, transport af bilen til vores værksted, lejebil i reparationsperioden samt dækning af evt. rejseomkostninger og evt. hotel.

Kontakt Formula Automobile på tlf. 70 23 09 01 for yderligere information om op til syv års garanti på din Maserati.