Ferrari & Maserati Authorized Dealer

Maserati MC20

Om bilen

Maserati sætter en ny standard inden for design og teknik med sin seneste tilføjelse. Startskuddet for brandets ambitiøse genstart får en spektakulær start, når italienerne vender tilbage til deres racersjæl med den nye supersportsbil, Maserati MC20.
MC står for 'Maserati Corse' og 20 for modelåret.

DEN PERFEKTE KOMBINATION
Designet udtrykker en perfekt kombination af elegance, legende og kraft. Med over 2000 timer i vindtunnelen er modellen blevet et aerodynamisk mesterværk. De forreste luftindtag sikrer en optimal fordeling af luft i og omkring bilen. Et kompakt karrosseri gør også bilen meget let. De nye "sommerfugledøre" giver også modellen en helt unik dimension. Med andre ord har design og ydeevne fået en dristig og banebrydende kombination.

NETTUNO - HJERTET I MC20
I hjertet af Maserati MC20 finder vi Maseratis egenproducerede 'Nettuno'-motor. Den første motor fra Maserati Innovation Lab er en teknologisk revolution og har adopteret unik teknologi fra F1. Den tre-liters, seks-cylindrede, twin-turbomotor lever op til Neptuns guddommelige kraft.
630 hk giver en 0-100 tid på 2,9 sek og en topfart på 325 km/t.

GT-COCKPIT
Førermiljøet har fået et luksuriøst, funktionelt og minimalistisk look. Her er føreren i fokus. Alt er designet til at få mest muligt ud af bilens ydeevne. Alle primære funktioner er i rattet, inklusive dets egen startknap og knap til startkontrol. Sammen med Maseratis tidligere verdensmester, Andrea Bertolini, har Maserati også udviklet et helt nyt rat. I midterkonsollen er modellens valg af køreprogrammer med Wet, GT, Sport, Corsa og ESC OFF at vælge imellem. Alle primære funktioner findes i rattet, inklusiv startknappen og knappen til launch control. Alt dette pakket ind i ét stærkt og let carbon-monocoque. 

Pris u. afgift: kr. 1.350.000,-

Ring for yderligere info ang. pris og levering. 

Specifikationer
Type
Supersportsbil
Motorplacering
Center
Chassis
-
Transmission
8-trins auto
Modeldata
Motor
Type
Twinturbo V6 - 90°
Kompression
11:1
Boring x Slaglængde
88 X 82 MM
Slagvolumen
3000 CM3
Effekt
630 HK
Drejningsmoment
730 Nm
Forbrug/gns.
8,6 km/l v. blandet kørsel
Forbrug Co2 gns.
262 G/KM
Præstationer
Tophastighed
325 km/t
0-100 Km/t
2,9 sek.
Dimensioner og vægt
Vægt (Køreklar)
1500 kg.
L/H/B (mm)
4669/1224/2178
Kontakt
Sebastian Lander
Salg, Maserati
Tlf: 5355 5346