Ferrari & Maserati Authorized Dealer

Levante Trofeo

Om bilen

Maserati Levante er Maseratis længe ventede luksus-SUV. Faktisk er bilen den første SUV fra Maserati i mærkets historie, og den er udviklet fra bunden af Maserati. Bilen er full size SUV pakket ind i et smukt og karakteristisk Maserati-design, og er i statur lidt lavere og lidt længere/bredere end de fleste konkurrenter.


Ligesom Maserati Ghibli og Quattroporte er Levante udstyret med Maseratis intelligente Q4-system. Systemet er udviklet med henblik på at holde sikkerheden i top uden at gå på kompromis med Maseratis sportslige sjæl. Derfor er Q4-systemet kun aktivt, når der er behov for det. På tør vej under normale forhold er en Maserati Q4 baghjulstrukket.


En række sensorer og en avanceret algoritme beregner hvornår Q4-systemet skal aktiveres, og hvornår motorens kræfter skal sendes til forakslen. I ekstreme situationer kan op til 50 % af motorens moment sendes til forhjulene, hvor kræfterne distribueres individuelt efter behov. Systemet er fuldt integreret med stabilitetskontrollen MSP. En anden fordel er, at denne form for intelligent kraftdistribution reducerer brændstofforbruget.


Sikkerheden er i top

En stor, firehjulstrukken bil er i sig selv en uhyre sikker form for transport af familien. I Levante suppleres den aktive sikkerhed med systemer som kollisionsalarm, blind-vinkel-alarm og adaptive cruise control, som sikrer, at bilen holder den fornødne afstand til medtrafikanterne.


TROFEO

Den hurtigste Levante til dato. ’Trofeo’ er udstyret med en V8-motor på 3.8 liter og to turboer. Dette resulterer i at motoren yder 590 hestekræfter. Det betyder at, du kan få den italienske SUV til at runde 300 km/t – disse tal gør at Maserati Levante Trofeo kan kalde sig én af de hurtigste af sin slags i verden. Den skyder afsted fra 0-100 på 3.9 sekunder. 

Træder vi ind i kabinen, ser vi straks forskellen fra de mere gængse udgaver af Levante. Pieno Fiore naturlæder, ny grafik i instrumentbrættet, samt mat kulfiber præger nemlig interiøret. Det giver en fornemmelse af luksus blandet med race fra øverste skuffe – for det er nemlig lige hvad Maserati Levante Trofeo er. Levante Trofeo har en lyd der lever op til designet og til de imponerende præstationer. En ægte Maserati.

Lyden er som den skal være i en Maserati. Levanten er i sandhed en Sport Utility Vehicle.

Priser og finansiering

Ring for yderligere info ang. pris og levering. 

Specifikationer
Type
SUV
Motorplacering
Front-Midt
Chassis
Selvbærende
Transmission
8-trins auto
Modeldata
Motor
Type
V8 - 90°
Kompression
9.44:1
Boring x Slaglængde
86,5 X 80,8 MM
Slagvolumen
3799 CM3
Effekt
590 HK (441 kW)
Drejningsmoment
730 NM
Forbrug/gns.
5,95 KM/L
Forbrug Co2 gns.
313 G/KM
Præstationer
Tophastighed
304 KM/T
0-100 Km/t
3,9 SEK
Dimensioner og vægt
Vægt (Køreklar)
2170 KG
L/H/B (cm)
502/169/215
Kontakt
Sebastian Lander
Salg, Maserati
Tlf: 5355 5346