Ferrari & Maserati Authorized Dealer

Levante GTS

Om bilen

Levante er Maseratien blandt SUV'er. Faktisk er bilen den første SUV fra Maserati i mærkets historie, og den er udviklet fra bunden af Maserati. Bilen er full size SUV pakket ind i et smukt og karakteristisk Maserati-design, og er i statur lidt lavere og lidt mere muskuløs end de fleste konkurrenter.


Ligesom Maserati Ghibli og Quattroporte er Levante udstyret med Maseratis intelligente Q4-system. Systemet er udviklet med henblik på at holde sikkerheden i top uden at gå på kompromis med Maseratis sportslige sjæl. Derfor er Q4-systemet kun aktivt, når der er behov for det. På tør vej under normale forhold er en Maserati Q4 baghjulstrukket.

En række sensorer og en avanceret algoritme beregner hvornår Q4-systemet skal aktiveres, og hvornår motorens kræfter skal sendes til forakslen. I ekstreme situationer kan op til 50 % af motorens moment sendes til forhjulene, hvor kræfterne distribueres individuelt efter behov. Systemet er fuldt integreret med stabilitetskontrollen MSP. En anden fordel er, at denne form for intelligent kraftdistribution reducerer brændstofforbruget.


Sikkerheden er i top

En stor, firehjulstrukken bil er i sig selv en uhyre sikker form for transport af familien. I Levante suppleres den aktive sikkerhed med systemer som kollisionsalarm, blind-vinkel-alarm og adaptive cruise control, som sikrer, at bilen holder den fornødne afstand til medtrafikanterne.


GTS

Den nye Maserati Levante GTS kombinerer 550 HK med det intelligente Q4 firehjulstræk. Det betyder, at man nu kan bestige de stejleste skråninger eller angribe de skarpeste kurver med stor selvsikkerhed. For det er netop det Levanten kan og er bygget til – den er en all-rounder med uendelige muligheder for adrenalin.

Om det er fra 0-100 km/t på 4.2 sekunder eller en udfordrende tur i terrænet, gør ingen forskel - bilen er nemlig bygget til begge dele.

Netop disse egenskaber gør kun Levante GTS endnu bedre end den originale. Ydermere vil en trænet bilentusiast kunne ane små forskelle fra Levanten MY18 til den nye MY19. Faceliftet har givet forenden skarpere kanter og mulighed for fuld LED Matrix forlygter – dertil kan også nævnes den redesignede gearvælger, som nu gør hele køreoplevelsen endnu bedre.

De store kræfter i Maserati Levante GTS resulterer i et imponerende vægt/effekt-forhold. Der er nemlig kun 3.9 kg at flytte på pr. hestekraft. Benzinmotoren er som alle Maseratis’ modeller, produceret og samlet i Maranello hos Ferrari. Der er tale om performance gemt under et lag af klasse og luksus i denne SUV, som er med til at gøre enhver dag spændende. 

Lyden er som den skal være i en Maserati. Levante er i sandhed en Sport Utility Vehicle.

Besøg os i Lyngby og prøv en Levante.

Priser og finansiering

Ring for info omkring pris og levering. 

Specifikationer
Type
SUV
Motorplacering
Front-Midt
Chassis
Selvbærende
Transmission
8-trins auto
Modeldata
Motor
Type
V8 - 90°
Kompression
9.44:1
Boring x Slaglængde
86,5 X 80,8 MM
Slagvolumen
3799 CM3
Effekt
550 HK (404 kW)
Drejningsmoment
730 NM
Forbrug/gns.
5,95 KM/L
Forbrug Co2 gns.
313 G/KM
Præstationer
Tophastighed
292 KM/T
0-100 Km/t
4.2 SEK
Dimensioner og vægt
Vægt (Køreklar)
2170 KG
L/H/B (cm)
502/169/215
Kontakt
Sebastian Lander
Salg, Maserati
Tlf: 5355 5346