Authorized dealer

Ferrari

Ferrari

Det største navn i bilens og motorsportens historie

Ferrari blev grundlagt i 1947 og er mere end verdens mest elskede og eftertragtede bilmærke. Ferrari er et helt særligt univers bygget op med passionen, motorsporten og teknologien som fundament.

I generationer har Ferrari produceret verdens smukkeste og hurtigste sportsvogne, og i mere end 60 år har Ferrari været dominerende på alverdens racerbaner. Ferrari har vundet langt over 200 F1 sejre, 31 verdensmesterskaber i F1, 9 generelle sejre på Le Mans og mere end 35 verdensmesterskaber i GT –og sportsprototyperace. Intet andet mærke har opnået tilsvarende resultater.

Ferrari blev i 2013 og 2014 kåret til verdens stærkeste brand.

Højteknologi og stolte traditioner

Ferrari Spa ligger i Maranello i Norditalien, og er den bilfabrik i verden med den største egenproduktion af komponenter. Højteknologi er grundstenen i både produktudvikling og produktion. En proces hvor moderne industrirobotter og fornemme håndværkstraditioner går hånd i hånd. Ferrari er desuden selvforsynende med energi ved hjælp deres nyopførte Trigeneration Power Plant, som producerer elektricitet v.h.a naturgas og solcelleanlæg.

Ferrari beskæftiger ca. 3000 medarbejdere hvoraf de ca 600 er tilknyttet Gestione Sportiva, der bl.a. har ansvaret for F1-teamet og GT-bilerne, som også benyttes af Formula Racing i ELMS.

Kontakt os på tlf. 7023 0901 eller på info@formulaauto.dk for yderligere information om Ferrari.