Formula On Ice // 13.-15. marts 2022

NÅR HINGSTENE
KOMMER PÅ GLATIS

Vil du gerne have en exceptionel oplevelse med dig i bagagen, skal du med på vores arrangement kaldet Formula On Ice! Vi tør allerede godt love, at det bliver koldt, vanedannende og helt sikkert kommer til at gå sidelæns.


Fra København sætter vi kursen mod Finland, hvor temperaturerne er så lave, at søerne er stivfrosne. I nærheden af byen Ivalo ligger et større testcenter, som normalt bruges til at udvikle vinterdæk. Det er her, vi skal ind, og vi medbringer selvfølgelig lidt hingste, som bliver iklædt pigdæk, så der er bare en smule greb. Herefter gælder det om at køre ud på en stribe forskellige snebaner og se, hvor længe du kan holde udskridningen.


Oveni det skal vi selvfølgelig have noget lækker mad, bo på et yderst spektakulært hotel ved navn Jávri Lodge, hvorfra vi også håber, at du kan opleve Nordlyset med dine egne øjne. Med Formula On Ice får du ikke bare en ekstraordinær biloplevelse – du får også en unik rejseoplevelse, hvor vi også skal prøve kræfter med andre former for transportmidler som f.eks. slædekørsel og lynhurtige snescootere.

Sted:

Ivalo, Finland.

Dato:

13. - 15. marts 2022

Pris: 39.999 kr.
(Ledsager i eget dobbeltværelse: 19.999 kr.)
Særligt: Yderst begrænset antal pladser, så book i god tid. Fly til Finland arrangeres selv.

 

UDSOLGT!
Kontakt Dillan (dsm@formulaauto.dk) for venteliste

 

EVENTS