NY DATO: 22.-25. oktober.


Mille Miglia er nok det smukkeste racerløb i verden, og som inkarneret entusiast er løbet bestemt ét af dem, der skal på din bucket list. 400 historiske racerbiler kører til start i 2020 og efter 1600 km. er du en uforglemmelig oplevelse rigere. Normalt er det kun ejere af en historisk racerbil, der kan deltage. Men er du den lykkelige ejer af en Ferrari – ny som klassisk – har du nøglen til en plads i løbet.

 

I 1957 stoppede myndighederne løbet af sikkerhedsmæssige årsager. Dengang blev der kørt ekstremt hurtigt på ruten, der var lagt på offentlig vej. Ulykkerne blev for mange og Mille Miglia blev efter 30 års intens racehistorie lagt i graven.

20 år efter så løbet igen dagens lys, som et klassisk løb med fokus på historien og velbevarede racerbilsikoner. I dag handler Mille Miglia således om netop denne arv og i 2020 løber den 38. udgave af det genfødte løb af stablen.

Ferrari har haft mange racerbiler med i netop Mille Miglia og vundet løbet hele otte gange. Derfor har løbet en helt særlig status hos Ferrari, som de stolt støtter og hylder. Således har man undtagelsesvis tilladt, at alle Ferrarimodeller og årgange kan stille til start i det traditionsbunde løb.      

Mille Miglia er attitude, sjæl, charme og smukke biler. Respekten for løbets historie mærkes overalt på ruten, når du racer gennem de smukke italienske landskaber. Interessen en enorm og deltagerne tilmelder sig tidligt, så vi anbefaler, at du gør det samme.

Der åbnes op for ansøgninger snarest.
Skriv eller ring gerne til os, hvis du har brug for assistance. 
Læs mere om Mille Miglia.

EVENTS