EVENTEN ER UDSKUDT TIL 28.-30. MAJ 2021

 

 

 

I år er det målet at samle det største antal privatejede Ferrarier de nordiske lande nogensinde har budt på. FOC Nordic Meet 2020 foregår i Danmark, nærmere bestemt Helsingør, med frokost og visit hos os i Lyngby. Ambitionen er intet mindre end 200 deltagende Ferrarier.

 

Er du Ferrari-ejer, skal du naturligvis deltage, når Danmark lægger grund til en samling, der kommer til at gå over i historien som den største af sin slags. Vi bakker op om dette fantastiske event, der arrangeres af Ferrari Owners Club Denmark, og vi lægger lokation til frokost, rundvisning og hyggeligt samvær.

Med start i Helsingør Havn og velkomsttale af Borgmesteren lægges der op til en større højtidelighed, hvor du og dine venner fra nabolandende kan glæde jer over, at byen har set frem til at pryde de historiske gader med stejlende heste. Overnatning er på Hotel Marienlyst, og dagen efter er der paradekørsel til Formula, hvor vi den 6. juni ser frem til at opleve synet 200 Ferrarier, der samtidig blinker af fra Lyngbyvejen og triller ind på vores parkeringsplads.

Hele arrangementet er skræddersyet i Ferraris ånd, og byder på gode middage, kultur, underholdning og en flot Ferrarifest som afslutning på et par begivenhedsrige dage i hyggeligt selskab med passionerede entusiaster.  Lørdag aften vil byde på en sjov overraskelse eller to.

EVENTS