Lundtoftegårdsvej 10, 2800 Lyngby

EVENTEN AFHOLDES IKKE

 

CARS'N'COFFEE by FORMULA går i alt sin enkelhed ud på, at gode mennesker med hang til fede biler mødes og drikker kaffe. Nogle har selv bilerne med. Nogle kommer og kigger. På meget kort tid omdannes vores udendørsområder til et stort bilmuseum, hvor over 400 særlige biler trillede ind på vores matrikel i 2019.  

Sidste år besluttede vi os – stærkt inspireret af fænomenet fra USA – at afholde vores egen version af Cars’N’Coffee. Vi var godt klar over, at interessen var der, men vi vidste ikke, hvor mange, der rent faktisk ville bruge en søndag på kaffe og biler.  

Vores nervøsitet om fremmødet blev hurtigt gjort til skamme. En flot søndag forårsdag i 2019 strømmede det nemlig ind med passionerede bilentusiaster i alle aldre, der havde pudset deres Ferrarier, Porscher, Maseratier, Lamborghinier, Astoner, AMG’er, klassikere, og vi kunne blive ved. Stort set alle eksotiske bilmærker var repræsenteret, og vidner om at Danmark gemmer på mange smukke og interessante biler med dertilhørende ejere, der oplever en glæde i at dele deres passion med andre som dem. Ejere af biler såvel som ikke-ejere.

Der blev sparket dæk, battlet i bilhistorie, pudset efter, skudt billeder og drukket godt med varm espresso og Americano. Stemningen var så overvældende, at vi hurtigt besluttede os for at afholde hele 4 Cars’N’Coffee i 2019, og i 2020 er datoerne allerede fastlagt.

Her kan vi nemlig byde velkommen følgende søndage:
31. maj
9. august
20. september

Alle er velkomne. Det er gratis. Bilerne er i verdensklasse.

Kaffen er på vores regning. Og tag gerne din ven og hans eller hendes bil med. Ses vi?

EVENTS