Ferrari & Maserati Authorized Dealer
Events

25. - 27. okt. FERRARI FINALI MONDIALI

Mugello, Italien Den 25. oktober 2019


Finali Mondiali er afslutningen på året i Ferrariland. Det er her, vi sammen fejrer året, der næsten gik, F1-sæsonens resultater og ikke mindst Challenge-serien hvor FORMULA Racing er forsvarende verdensmestre. Derfor fylder vi helt naturligt en hel del under årets Verdensfinale. Tag med som vores gæst til en helt særlig fest, når det største navn i bilens historie folder sig ud på elegant og pompøs vis.

Finali Mondiali et overflødighedshorn af særlige oplevelser. Det er her du kan opleve alt fra den allerøverste Ferrarihylde. Det nyeste, det hurtigste og et glimt af historien. For det første køres finalen i Ferrari Challenge, hvor det er mere end spændende, om vi kan beholde titlen som verdens bedste Challengeteam. I 2018 fejrede vi jo Nicklas Nielsens verdensmesterskab i Ferrari Challenge. Og det er ikke nogen hemmelighed, at vi i år meget gerne vil fejre en nykåret F1-verdensmester.

Racerbiler for milliarder, fest for vores venner
F1-racerne viser muskler i Ferraris hjemland, ligesom Ferraris XX-programme afvikles for fuld skrue. Både F1 Clienti og XX Programme er med dansk deltagelse. Det er i sandhed en finale af dimensioner, hvor lakskoene skinner om kap med de udstillede biltrofæer. Finali Mondiali er nemlig en event hvor det sociale og kulinariske også sættes i højsædet. Vi er jo i Italien. Vi sørger for hotel VIP-pass med adgang til paddock, pit og tribuner, fuld forplejning, transferservice og ikke mindst Ferrari VIP hospitality.

 

__________________________________________________________________________

 

Hvorfor skal jeg deltage i Finali Mondiali?
Finali Mondiali er Ferraris vigtigste familiefest. Racerne, larmen, elegancen og passionen giver sig selv. Men tager du med FORMULA til Finali Mondiali får oplevelsen en ekstra dimension. Du kommer nemlig helt tæt på verdens største team i Ferrari Challenge: FORMULA RACING.

Forslag til flyafgange:
25/10: CPH -> Bologna: 08:00 – 10:05 (Fly Nr: SK2683)
27/10: Bologna -> CPH: 20:00 – 22:05 (Fly Nr: SK2686)

 

EVENT

Finali Mondiali, Ferraris årsfest
STED Mugello, Italien
DATO Den 25. oktober – 27. oktober
PRIS DKK 14.995,- inkl. moms (tillæg for enkeltværelse)
SÆRLIGT FORMULA RACINGs ydmyge men dominerende tilstedeværelse.

 

Events