Ferrari & Maserati Authorized Dealer
Events

15. august - TRACK & TEST Ring Knutstorp

Knutstorp Den 15. august 2019


Du har en superbil, en sportsvogn eller en GT, som du kører i. Selvom det i sig selv er en berusende følelse, alene fordi den lyder smukt og ser fantastisk ud, så kan du af gode årsager ikke 100% mærke, hvad din bil rent faktisk magter. Eller kan du? Velkommen til FORMULAs Track & Test - banekørsel med din bil

under sikre og kontrollerede forhold og testkørsel af lækkerier fra Ferrari og Maserati.

Track & Test fordeler sig på to baner; Først og fremmest kører vi på den klassiske Jyllandsringen, og i 2019 er en gammel kending tilbage i kalenderen: Ring Knutstorp. Du kan som altid deltage i begge arrangementer eller blot den ene, ligesom du kan medbringe en sportsvogn af hvilket som helst mærke og nyde, at vi kan stå for praktikken med transport til og fra banerne. Du kan også bare køre.

Vi stiller med behagelig forplejning og teknisk service, ligesom vi har professionelle instruktører linet op til at give kvalificerede råd til alt fra bremseteknik, ideallinjer og generel banekørsel. Hvis det er nødvendigt, vil dagene vil blive inddelt i stints for biler på slicks og biler på gadedæk. For at toppe dagen medbringer vi en eller flere testbiler fra Ferrari og Maserati, der står til fri disposition. Og så skal vi heller ikke glemme, at vi har den bedste kaffe, der kan opdrives på en racerbane. (Ok, måske ikke hvis man tæller Italienske baner med)

_______________________________________________________________

Hvorfor skal jeg deltage i Track & Test?
Du får en unik mulighed for at komme tættere på din bil under forhold, hvor der er tænkt på det hele; teknik, forplejning, godt selskab og instruktion. Ikke mindst kommer du bag rattet på vores medbragte testbiler under forhold, hvor ordet test giver mening.

 

 

EVENT

Track & Test
STED Ring Knutstorp
DATO 15. august
PRIS

DKK 3.495,- (pr. bil)
Ledsager DKK 595,- 

SÆRLIGT Transport af din bil i åben trailer T/R DKK 2.995,-
Events