Ferrari & Maserati Authorized Dealer
Events

15. - 18. maj - Mille Miglia

Brescia, Italien Den 15. maj 2019


Racerløbet der kalder sig selv det smukkeste løb i verden, er ét af dem, der skal på Ferrari-entusiastens bucket list. Med hundredevis af historiske biler i line-up, igangsættes de 1600 smukkeste km den 15. maj, med en unik mulighed for at køre med - også selvom du ikke ejer en historisk racerbil.

Italienske Mille Miglia er ét at historiens mest legendariske racerløb. Historien kort er, at det krævende og farlige løb i 1957 blev stoppet af sikkerhedsmæssige årsager. De 1600 km hidsig race på offentlig vej blev alligevel for meget - selv for italienerne. 20 år senere genoptog man Mille Miglia for historiske biler, hvilket er måden Mille Miglia afvikles på den dag i dag.

Men fordi Ferrari er Ferrari, hylder det stærke italienske bilbrand netop Mille Miglia som en naturlig del af deres arv. Det betyder, at alle med en Ferrari, moderne såvel som historisk, kan ansøge om deltagelse i det tidsløse løb. Lidt magt har man vel.

_______________________________________________________________


Hvorfor skal jeg deltage i Mille Miglia?
Mille Miglias logo er en ikonisk rød pil, der indikerer retning. Samtidig peger den meget sigende direkte ind i hjertet på enhver, der værdsætter autencitet og traditionsbundet motorløb, med alt hvad
dertil hører af italiensk charme. Ejer du en Ferrari har du chancen for at blive en del af en uforglemmelig oplevelse.

Forslag til flyafgange:
14/5 - CPH -> Bologna: 17:20-19:25 (Fly nr. 2685)
19/5 - Bologna -> CPH: 10:40-12:40 (Fly nr. 2684)

 

 

EVENT

Mille Miglia historisk racerløb
STED Brescia, Italien
DATO 15.-18. maj 2019.
PRIS TBA
SÆRLIGT Løbet er kun tilgængeligt for historiske biler og Ferrari
Events