Ferrari & Maserati Authorized Dealer
Events

13. - 22. sep. - FRANKFURT MOTORSHOW

Frankfurt am Mainn Den 13. september 2019


Hvert andet år danner Frankfurt værtsby for et bilshow, der ganske simpelt er den største samling af nyheder fra verdens førende bilproducenter. Med op mod 500 udstillere fordelt på 12 bygninger er der så mange indtryk på IAA, at det næsten er for meget. Så er det jo godt, at man altid kan trække sig lidt tilbage bag de røde snore hos Ferrari.

Som FORMULAs gæst får du helt eksklusivt VIP-adgang på Ferraris stand, hvor du kommer tæt på Ferraris nyheder for året 2019 og taler med Ferraris egne folk.

Vi ved, at der i år kommer en del nyt fra folkene i Maranello, og det bliver spændende at se, hvor meget der afsløres på Geneve Motor Show tidligere på året og hvilke nyheder, der gemmes til IAA i Frankfurt. Uanset hvordan Ferrari doserer årets spektakulære nyheder, er verdens største bilshow altid en fest uden lige, hvor besøgstallene, i de ti dage udstillingen varer, nærmer sig en stor dansk by. Vi tager ud og hjem samme dag, og vi sørger for entre, adgang til stande og en god frokost. Måske med en god bayersk øl til.

 

___________________________________________________________________

 

Hvorfor skal jeg tage med til IAA Frankfurt?
Fordi du gerne vil opleve, hvordan vores naboer arrangerer et bilshow af abnorme dimensioner. Og fordi du er nysgerrig på Ferraris spækkede nyhedsår.

Forslag til flyafgange:
UDREJSE: Den 13. sep. CPH – Frankfurt 07:05 – 08:45 (SK639)
HJEMREJSE: Den 13. sep. Frankfurt – CPH 20:30 – 21:55 (SK1636)EVENT

IAA Frankfurt
STED Frankfurt am Mainn
DATO Den 13. – 22. september
PRIS DKK 695,- inkl. moms
SÆRLIGT VIP-adgang til Ferraris stand
Events